جمعی از کارکنان وزارت کشور با انتشارنامه ای سرگشاده نسبت به تغییر و دستکاری آرا مردم در ستاد انتخابات کشور هشدار دادند .
به گزارش قلم، در این نامه که رونوشت آن به ریاست مجلس خبرگان رهبری ،ریاست مجلس شورای اسلامی ،ریاست قوه قضائیه ، ریاست کمیته صیانت ار آرا مردم ،مسئول بازرسی دفتر مقام معظم رهبری ،ریاست سازمان بازرسی کل کشور وکاندیداهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ارسال شده آمده است
:اینجانبان از کارکنان متعهد ، متخصص و ایثارگر وزارت کشور ، با سابقه کارشناسی و مدیریتی در برگزاری انتخابات متعدد ، بعضا از دوره های آیت الله خامنه ای ، آیت الله هاشمی رفسنجانی و حجت الاسلام و المسلمین خاتمی اعلام می نماییم ؛ از سلامت انتخابات کنونی به دلایلی که شرح خواهیم داد ، احساس خطر می کنیم .
اهداف و برنامه ریزی در ستاد انتخابات کشور ، به طور آشکار و متقنی به سمت صیانت و سلامت از آراء مردم در انتخابات 22 خرداد 88 پیش نمی رود ، این موضوع نیز در برگزاری انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز جمعه 24 اسفند 86 به نحوی شاهد آن یوده ایم ، اما از بیم و هراس آینده شغلی خود دم فرو بستیم ، ولیکن دچار عذاب وجدانی شده ایم که هنوز ادامه دارد ، هم اکنون آن شرایط .و فضای ناسالم به وضوح قابل درک ، مشاهده و به مراتب بدتر از آن زمان است و این مشکل اساسی را تعدادی از کارشناسان اصیل و باوجدان وزارت کشور در ستاد انتخابات کشور و یا وزارتخانه فعال هستند ، بدان اذعان دارند ، اما متاسفانه با دلی پرخون جز اطلاع رسانی پر بیم و هراس ، کاری از دستشان بر نمی آید .
( هرچند که می دانیم پس از انتشار این مطلب آقایان به تکذیب آن خواهند پرداخت )
در این جا فضایی امنیتی تیره ، تاریک ، غیر شفاف ، و غیر کارشناسی که هرگز در طول تاریخ برگزاری انتخابات شاهد آن نبوده ایم ، روح و روان ما را آزرده و خواب را بر ما حرام کرده است .
اینجانبان دوستداران نظام ، انقلاب ، رهبری و میهن عزیزمان ، مصرانه اعلام می نماییم ، قبل از آن که خدای ناخواسته حادثه ای فراگیر را در کشور شاهد باشیم و موقعیت نظام جمهوری اسلامی ، وحدت مردم ، انسجام و یکپارچگی کشور به خطر افتد که در آن صورت مهار آن مشکل ، چه بسا غیر ممکن با شد ، به نجات وضع موجود در ستاد انتخابات کشور بشتابند ، امیدواریم که مسئولین امر با ابراز قانونی و پی گیری های لازم، آراء مردم که در حقیقت سرنوشت آینده کشور است ، صیانت و پاسداری بعمل آورند ، تا در پیشگاه خداوند متعال و مردم شریف ایران سربلند باشند و این نظام برای چهار سال آینده در عرصه های داخل یو خارجی سرافراز و سربلند باشد
و از همین جا مصرانه و عاجزانه تاکید می کنیم : ناظرانی از کمیته صیانت از آراء مردم به اتفاق نمایندگانی از دفتر بازرسی بیت مقام معظم رهبری و سازمان بازرسی کل کشور را درون " اتاق تجمبع آمار " در ستاد انتخابات کشور که اکنون به فرمان فردی غیر وزارت کشوری به نام سید حسن میردامادی است ، بفرستید تا با حضور مستمر و آنی . نگهبان آراء مردم باشند " انشاءاللهما در حالی ایام شهائت فاطمه(س) را سپری می کنیم که در ابتدای ورود به بیستمین مراسن سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی ( ره ) ، شاهد حوادث خونباری در زاهدان هستیم .
حوادثی که دل هر مسلمانی را به در آورد عملیات تروریستی ، اما به اصطلاح استشهادی برای از بین بردن مسلمانی دیگر ، رویدادی که انجام آن در تاریخ این مرز و بوم بی سلبقه بوده است. ضمن تسلیت به خانواده های داغدار آن حوادث شوم و سپاسگذاری از خداوند برای ختم به خیر عمیات بمب گذاری در هواپیمای مسافربری اهواز - تهران ، مطالب زیر به استحضار هم میهنان ععزیز و مسئولین گرامی رسانده می شود :
1. این مطالب تنها بخشی آشکار ار عملکرد مسئولین و مدیران رده بالای مجریان و هیئت نظارت بر انتخابات است که متعهدند در روز 22 خرداد 88 چهار انتخابات هم زمان شامل ؛ دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و در برخی از استانها ؛ انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان ، مجلس شورای اسلامی . میان دوره ای شوراهای اسلامی شهر و روستا را در عین صحت و سلامتی برگزار کنند .
2. بعد از ریزش شدید آراء یکی از کاندیداها و نا امیدی یارانش و نیز کاهش درصد آرای مشارالیه در نظر سنجی های معتبر دولتی دراوایل اردبهشت ماه سال جاری ، یکی از آقایان اساتید حوزه و رئیس موسسه آموزشی در قم که اتفاقا " زمانی مباحث فلسفه سیاسی را درنماز جمعه تهران مطرح می کردند ، در جلسه محرمانه ای با تفسیر به رأی سوره بقره آیه 249 " خواهان " تغییر آرا " به نفع کاندیدای اقلیت می شود و می گوید : " اگر کسی رئیس جمهور شود و ارزشهای اسلامی که اکنون در لبنان ، فلسطین و ونزوئلا و دیگر نقاط جهان منتشر شده آسیب ببیند ، رأی دادن به او جایز نیست و حرام است ؛ هم خودمان نباید رای بدهیم و هم باید مردم را هوشیار کنیم که رای ندهند ، ولا غیر . بر شما مسئولین انتخابات ، هر امری واجب است "
3. ایشان ضمن گلایه شدید از برخی نامزدها ادامه دهد : " کسانی که اصلا صلاحیت اخلاقی و قانونی ندارد ، بریزید دور " و تاکید می کند : " بالاترین وظیفه آن است که آنچه را درحال از دست دادن هستید برگردانید ." همانطور که در مطالب بالا به نقل از یکی از مدعوین جلسه بدست آمد ؛ حکم شرعی " تغییر آراء" در انتخابات صادر شده است .
در این شرایط سرانجام انتخابات ریاست جمهوری 88 چه خواهد شد ؟!
4. اکنون طوفان انتخابات ، با یاری میر حسین منزه ، کروبی غیرتمند و رضایی شجاع ، از این استان به آن آستان ، از این شهر به آن شهر، از این روستا به آن روستا و از این ده به آن ده به سرعت برق و باد وزیدن گرفته است . این طوفان دشمن پلیدی ها ، در حال از بیخ و بن کندن دروغگویی ها ، نیرنگ ها و فریب دادن هایی است که چهار سال تمام بی وقفه و خستگی ناپذیر در جای جای این سرزمین پهناور زیبا ، شخم زده و پاشیده شد، و با سفرهای پی در پی ، دوباره و سه باره ، آن پلیدی ها و امر به مشتبه شدن ها را بارور و آبیاری کردند . الحق ، ریشه کن کردن این زشتی ها در ایران و پاک کردن چهره کدر ایرانیان در جهان ، چه کار سخت و بار امانتی طاقت فرساست ، پس اکنون باید برای یاری و حفاظت آراء در خطر مردم ، خروشید و جوشید .
5. بعد از این جلسه مهم بود که آقایان مسوول ، جان تازه ای در کالبدشان دمیده شد و سرزنده ، بانشاط و بدون دغدغه وجدانی به ترفندها و حیله های به اصطلاح شرعی برا ی" تغییر آرا " مردم شریف مان متوسل میشوند .
ابتدا آن مسوول درس خوانده مکتب چرچیل دکترای هوا و فضا ، که دیگر خالی از عذاب وجدان شده ، دست بکار شد و تعدا شعب اخذ آرا را که در روز 24 فروردین 88 اعلام کرده بود : " بیش از 48 هزار عدد است " در روز 23 اردیبهشت ماه به " 45 هزار و 758 مورد " تقلیل داد ، همچنین تعداد واجدان شرایط در انتخابات ریاست جمهوری را 46 میلیون و 200 هزار نفر اعلام کرد . این آمار در حالی بیان شد که قبلا جداول مرکز آمار ایران حدود 51 میلیون و 300 هزار نفر را واجد شرایط رای دادن دانسته بود .
6. همین آبروریزی باعث شد که آقای دکتر محمد مدد ، رییس مرکز آمار ایران تا مرز بازنشستگی پیش رود ، مدیری که می توانست نام نیکی در تاریخ سیاسی کشور با پافشاری بر حق 5 میلیون رای دهنده از خود برجای گذارد ، چنین نکرد و بلافاصله در جریان جلسه شرعی انتخابات قرار گرفت ، سپس تهدید و توجیه شد ، بنابراین مسئولین شرعی بیان آمار واقعی از او ساقط و سرانجام در 5 اردیبهشت ماه 88 در همایش استانداران سراسر کشور که در وزارت کشور برگزار شد ، گفت « آمار تعداد افراد واجد شرایط رای دادن در انتخابات ریاست جمهوری 46 میلیون 200 هزار نفر است » و این جمله هم چون درفشی بود که این مسئول بی مسئول ، بر روح و روان آزاد مردان ایرانی فرو کرد .آقای مدد برای حفظ چند صباح پست خود ، چه ساده لوحانه ترفند و حیله تیم حرفه ای " تغییر آراء " را با این جمله خود رسوا کرد : «این آمار 46 میلیون و 200 هزار نفری پس ازجلسات مشترک مرکز آمار ایران ، سازمان ثبت احوال و وزارت کشور مشخص شد .» ،
پس از این جلسه توجیهی ، قال 5 میلیون رای دهتده ایرانی را چنین عمروعاصانه از صفحه سیاسی کشور کندند ، سپس تشکیل کمیته صیانت از آراء مردم که از سوی یاران و معتمدان نزدیک حضرت امام (ره) و دلسوزان و معتقدان به نظام مقدس جمهوری اسلامی پیشنهاد شده بود را دارای وجهه قانونی ندانستند، فقط در خصوص حضور نمایندگان کاندیداها یا احزاب در شعب آراء ،
رییس ستاد انتخابات با منت و تهدید گفت: «این موضوع پیش بینی نشده ، اما این افراد فقط ناظرند و حق هیچگونه دخالت جز گزارش دادن به هیئت نظارت یا اجرایی ندارند وگرنه از پای صندوقهای رأی بیرون رانده می شوند .»
7. ترفند دیگری برای تغییر آراء مردم بنا به متن یکی از صورتجلسات ستاد انتخابات کشور ، در این دوره از انتخابات ، برای هر صندوق آراء دوعدد مهر تعریف شده است ، بعلاوه ده درصد اضافه کلان شهرها و صندوق های سیار که این موضوع البته امری شبه انگیز است .
8. یعنی اگر تعداد شعبه اخذ رای برای کل کشور 45 هزار و 758 شعبه ( به گفته رییس ستاد انتخابات ) وتعداد مهر آماده برای هر صندوق دو عدد باشد ، سر جمع کل مهرها 91 هزار و 516 می شود ، حال اگر 10 درصد دیگر را که برای کلان شهرهای آماده ، شده در نظر یگیریم یکصد هزار و 667 عدد می شود ، که مهیا کردن این تعداد مهر انتخاباتی امری بی سابقه است . مطلعان انتخابات نیک می دانند که قبلا برای هر صندوق رای ، تنها یک مهر که آن هم ، حکم کیمیا را داشت ، موجود بود ، اما اکنون چنین نیست .
9. چاپ 12 میلیون تعرفه اضافی قابل تامل است . بنا به رویت صورتجلسه ای دیگر ، اکنون بیش از 58 میلیون تعرفه برای 46 میلیون و 200 هزار واجد شرایط چاپ رسیده است ، در حالی که رییس ستاد انتخابات کشور در گفت و گو با رسانه های جمعی در تاریخ 6 خرداد 88 اعلام کرد :« حدود 57 میلیون برگ رای برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری چاپ شده است .» براین اساس ، اگر اسناد موجود را ملاک قرار دهیم ، در این بخش از نامبرده ( مجری و امانتدار انتخابات )برای بیش از یک میلیون تعرفه دورغ گفته شده است . بدین ترتیب برای معادل 5/38 درصد از کل واجدین شرایط تعرفه اضافی چاپ شده است.
10. فرمول " تغییر آراء" آقایان از فرمول مشارکت حداقلی مردم تبعیت می کند ، اما اگر سطح مشارکت مردم افزایش یابد ان شاءالله چنین است و یا شاهد حضور نمایندگان کاندیداها یا دستگاههای نظارتی هم چون سازمان بازرسی کل کشور در ستاد انتخابات کشور خصوصا " اتاق تجمیع آمار " باشیم ، نقشه آنان کارساز نخواهد شد .
دلیل کمتر اعلام کردن شمار واجدین شرایط ، پیش بینی پرشور نشدن انتخابات و به طبع شرکت کم مردم درانتخابات بود تا با وارد کردن آراء غیر مردمی ، هم میزان مشارکت را بالا برده باشند و هم موقعیت حاکمان فعلی را تثبیت نمایند ، در حالی که الحمدالله فضای انتخابات کنونی ، حضور پر شور و گسترده مردم را نشان می دهد و این نیز از وعده های خداوند قادر است که م یفرمایند " و مکروا و مکرالله و الله خیرالماکرین "ورق برخواهد گشت